CMK
Cultuur Met Kwaliteit

Ben je op zoek naar een inspirerende samenwerking met dansprofessionals voor een CMK-traject op school? Wij kunnen hier door onze expertise een veelzijdige invulling aan geven.

De meerwaarde die ons dansgezelschap biedt wordt ingezet in het ondersteunen, vormgeven en uitvoeren van CMK-trajecten. Er kan een combinatie worden gemaakt van theoretische en praktische workshops voor de leerkrachten met interdisciplinaire dansvoorstellingen en workshops voor de leerlingen van de hele school. De leerlingen en leerkrachten komen zowel actief, receptief en reflectief in aanraking met dans.

Dans kan daarin ook als ondersteuning voor andere schoolvakken en themaweken worden ingezet.

Mocht je interesse hebben of nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.


Mogelijke trajecten deskundigheidsbevordering Dans:

Leerlijn ontwikkeling dans: In samenwerking met de school een doorlopende leerlijn voor dans vormgeven.

Deskundigheidsbevordering dans: Workshops voor leerkrachten waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd.  Hierin wordt de leerkrachten op toegankelijke wijze kennis en vaardigheden aangeboden om zelfstandig danslessen te geven. 

Aanvullende mogelijkheden Dansstorm Oost:
- Een voorstelling op school/in een theater waarbij zowel de leerlingen als de leerkrachten komen kijken. Hierin staat het kijken naar en reflecteren op dans centraal.
- Dansworkshops voor de leerlingen naar aanleiding van de voorstelling. Hierbij kunnen de leerkrachten in de praktijk zien en ervaren hoe een dansles eruitziet.