Kinderboekenweek

 

2018

Voor deze editie van de Kinderboekenweek met het thema 'Vriendschap' werkte Dansstorm Oost wederom samen met de Bibliotheek Arnhem. De korte voorstelling werd gedanst door 13 studenten van de Dans Fast Track van het ROC Rijn IJsel.
De voorstelling was gebasseerd op het prentenboek 'Mag ik meedoen?' van John Kelly.
    

        

 

2017

Ook in 2017 maakt Dansstorm Oost een korte voorstelling voor de Kinderboekenweek.
Hiervoor werkt zij samen met de Bibliotheek Arnhem, één 4e jaars student van de BA docent dans opleiding van ArtEZ en 12 studenten van de Dans Fast Track van het ROC Rijn IJsel.
Voor het thema van dit jaar, GRIEZELEN, liet Dansstorm Oost zich inspireren door het prentenboek ‘Max en de maximonsters’ van Maurice Sendak. Twaalf gruwelijk-komische, grappige en lieve monsters dansen op 4 oktober in het winkelcentrum Kronenburg en op 12 oktober in Rozet.
Wij nodigen iedereen uit, en vooral alle kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s, om gratis naar de voorstellingen te komen kijken. 
 

    


2016

Dansstorm Oost maakt een voorstelling ism studenten van de opleiding BA Docent Dans van ArtEZ en de opleiding Dans mbo-hbo van Rijn IJssel. De voorstelling is in het kader van de kinderboekenweek 2016 met het thema 'opa en oma', en is voor kinderen en hun ouders/opa's en oma's. 

De voorstelling was te zien op de drie locaties van de Bibliotheek Arnhem: Kronenburg, Presikhaaf en Rozet. 

 

Dans: Judith Eeftink, Cleo Ganzeman, Romy Koppert, Maxime Kroot, Esra Laisina en Ilse Zonnenberg

Choreografie: Dansstorm Oost ism de dansers