Kinderboekenweek 2017

Ook dit jaar zal Dansstorm Oost een choreografie maken in het kader van de Kinderboekenweek voor de verschillende locaties van de Bibliotheek in Arnhem. De voorstelling zal gedanst worden door studenten van de BA Docent Dans opleiding van ArtEZ, en de Dans Fast Track opleiding van het RIjn IJssel. Het thema van dit jaar is griezelen! Klik voor meer info hier.

 

Arnhem CS

Dansstorm Oost maakt de choreografie voor een scène van de locatievoorstelling 'Arnhem CS' van muziektheater De Plaats. Deze voorstelling is te zien van 27/9 t/m 4/10. 

 

 

Schoolvoorstellingen boeken voor seizoen 2017-2018
Ook in schooljaar 2017-2018 zijn de voorstellingen van Dansstorm Oost weer te boeken voor uw school/organisatie. Er is een breed aanbod van interdisciplinaire voorstellingen voor een doelgroep van leerlingen van 4 t/m 14 jaar. 

Kijk hier voor de mogelijkheden. 
 

 

 

Op de hoogte blijven van 
Dansstorm Oost?

 

Volg ons op: 

Facebook

Instagram

Youtube

Linkedin

 

Er verschijnt ook regelmatig een nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@dansstormoost.nl met het onderwerp 'nieuwsbrief'.
 


 

Dansstorm Oost bestaat 10 jaar!
Daar zaten we dan 10 jaar geleden bij de notaris aan tafel. Na een hoop wilde plannen en enthousiaste dromen werd stichting Dansstorm Oost een feit. Na tien jaar staan we even stil om terug te blikken. We hebben 13 voorstellingen gemaakt voor scholen, festivals en theaters. We zijn mooie en spannende samenwerkingen aangegaan met andere kunstenaars. We hebben heel wat zonsopgangen gezien, reizend door heel Nederland, om ergens ons theater op te bouwen en mensen in aanraking te brengen met dans. 
Na 10 spannende jaren kijken wij natuurlijk ook vooruit! We gaan gedreven verder en zitten vol mooie plannen voor de toekomst.