Bibliobus Arnhem

Vrijdag 14 juli is een bijzondere dag voor de bibliobus; er wordt gedanst! Dansstorm Oost danst een zonnig duet gebaseerd op het boek ‘Een perfecte picknick’ van Ciara Flood. In, om en rond de bibliobus dansen twee dansers over de zomer. Voor meer info, kijk in onze agenda. 

 

 

Schoolvoorstellingen boeken voor seizoen 2017-2018
Ook in schooljaar 2017-2018 zijn de voorstellingen van Dansstorm Oost weer te boeken voor uw school/organisatie. Er is een breed aanbod van interdisciplinaire voorstellingen voor een doelgroep van leerlingen van 4 t/m 14 jaar. 

Kijk hier voor de mogelijkheden. 
 

 

 

Op de hoogte blijven van 
Dansstorm Oost?

 

Volg ons op: 

Facebook

Instagram

Youtube

Linkedin

 

Er verschijnt ook regelmatig een nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@dansstormoost.nl met het onderwerp 'nieuwsbrief'.
 


 

Dansstorm Oost bestaat 10 jaar!
Daar zaten we dan 10 jaar geleden bij de notaris aan tafel. Na een hoop wilde plannen en enthousiaste dromen werd stichting Dansstorm Oost een feit. Na tien jaar staan we even stil om terug te blikken. We hebben 13 voorstellingen gemaakt voor scholen, festivals en theaters. We zijn mooie en spannende samenwerkingen aangegaan met andere kunstenaars. We hebben heel wat zonsopgangen gezien, reizend door heel Nederland, om ergens ons theater op te bouwen en mensen in aanraking te brengen met dans. 
Na 10 spannende jaren kijken wij natuurlijk ook vooruit! We gaan gedreven verder en zitten vol mooie plannen voor de toekomst.